Påmelding til kontaktkonferansen 2022 er åpnet

Bilde av to damer og en mann - arm i arm på en trapp - Klikk for stort bildeVi gleder oss til å møtes igjen. Alma Sandøy  Velkommen til kontaktkonferansen 2022 den 20.-21. april på Thon hotel Nordlys. Her skal vi tilbringe en og en halv dag med faglig påfyll og muligheter for å knytte kontakter på tvers av kommunegrensene.  

Etter to år med unntakstilstander er vi endelig tilbake til tilnærmede normale forhold. Vi gleder oss til å møtes igjen. Så mye at vi har redusert prisen på konferansen betraktelig. Blant annet mindre reisevirksomhet har sørget for at KOAN har muligheten ved denne konferansen. Vi håper at en lavere deltakerpris kan tilrettelegge for at enda flere har muligheten til å ta turen til Bodø 20.-21. april. Hvis du dessverre ikke har muligheten til å komme fysisk så er det mulig å melde seg på digitalt. Det gjør du også i skjemaet nedenfor.

Som dere kan lese av programmet er det mange dyktige foredragsholdere som snakker om aktuelle tema. 

 

 

 

 

 

 

 

Program finner du her (PDF, 280 kB) og påmeldingen gjør du her: https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/43435B4378494058417640

Påmeldingsfrist er 15. april. 

Vi ses på Thon hotel Nordlys.

 

Vi har forhåndsreservert noen rom på hotellet så ring for bestilling og oppgi Arkiv i Nordland.